Over ons

Wat begon als een hobby, werd realiteit. In 2004 opende kickboksschool Balans Gym haar deuren in Tilburg. We zijn een echt familiebedrijf waar al 20 jaar kickbokslessen voor jong en oud worden verzorgd. We vinden het belangrijk dat ieder mens in staat moet zijn om zichzelf te verdedigen.

 

Wie we zijn

Wij zijn een kleine, maar gezellige kickboksschool waar je op alle niveau's kunt kickboksen. Dank zij onze gediplomeerde trainers en vrijwilligers zorgen wij voor een prettige sfeer om het kickboksen te kunnen beoefenen. 

 

Wat we doen

Het idee achter het openen van een kickboksschool was om mensen kennis te laten maken met zelfverdediging. We merkten dat de jeugd een enorme interesse had in deze vechtsport. Dat gaf ons reden om samen te werken met verschillende organisaties om een hechte band met de jeugd te creëren. We verzorgen nu kickbokslessen voor jong en oud. 

 Dit is waar wij om geven

 

Of je nou jong of oud, beginnende of gevorderde bent, plezier en respect staat bij ons altijd voorop. Onze school onderschrijft de erecode van de vechtsporten. Deze erecode luidt als volgt:

 

'Vechten gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De technieken die je worden aangeleerd mogen alleen worden gebruikt ter verdediging jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, loyaliteit en trouw zijn aan de code is belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook.''


Kickboksschool Balans Gym

Wandelboslaan 1

5042 PA Tilburg

Tel.: +31 6 14819998

Email: info@balansgym.nl