Heb je besloten om voor kickboksen te gaan en wil je je inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het in en lever het in aan de balie op de sportschool. Het is ook mogelijk om een inschrijfformulier te verkrijgen aan onze balie. Een inschrijving wordt alleen goed gekeurd indien er een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs) is bijgevoegd.

 

Twijfel je nog? Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te nemen. Om je hiervoor in te schrijven, kun je een mail sturen naar info@balansgym.nl. Geef hierbij je naam, achternaam en leeftijd door. Zonder inschrijving via mail is het niet mogelijk om deel te nemen aan een proefles. 

 

Het is belangrijk dat je bij je eerste les goed voorbereid bent om optimaal begeleid te worden. Hiervoor is het noodzakelijk om de benodigde trainingspullen aan te schaffen, zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers, tok (heren), bandage, zakhandschoenen en een bitje. Het is toegestaan om eigen trainingspullen mee te nemen. Nieuwe trainingspullen kunnen besteld worden aan de balie indien daar voorkeur voor is. De spullen kunnen ook gehuurd worden per maand. Informeer hiernaar bij onze balie. 

 


Download
Inschrijfformulier Balans.doc
Microsoft Word document 176.0 KB

Kickboksschool Balans Gym

Wandelboslaan 1

5042 PA Tilburg

Tel.: +31 6 14819998

Email: info@balansgym.nl