VOLLEDIGE HEROPENING VAN DE SPORTSCHOOL

 

Goed nieuws! Vanaf 1 juli 2020 mogen we binnen trainen en dat betekent dat we lessen weer zullen hervatten in onze eigen gymzaal. Er zullen wat verandering zijn betreft de lestijden. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe lestijden vanaf 1 juli:

 

Groep

Dag

Tijd

Maatregel

1 (6 t/m 13 jaar)

Ma, Wo, Vrij

18:30 – 19:30

Geen beperking tot afstand houden

2 (14 tot 18 jaar)

Ma, Wo, Vrij

19:30 – 21:00

Geen beperking tot afstand houden

 


GEDEELTELIJKE HEROPENING VAN DE SPORTSCHOOL

 

Beste leden,

 

Hier volgt een bericht m.b.t. de maatregelen voor het coronavirus. We zijn inmiddels 28 april genaderd en hebben besloten om onze deuren weer te openen. Hieronder leggen we uit hoe we het nu verder gaan aanpakken zodat we kunnen sporten in een veilige omgeving.

 

Vanaf 29 april 2020 starten onze lessen niet in de sportschool, maar op de nabijgelegen grasvelden en het pleintje. Zo houden we voldoende afstand van elkaar. Onderstaand een overzicht van de nieuwe indeling:

 

Groep

Dag

Tijd

Maatregel

1 (t/m 12 jaar)

Ma, Wo, Vrij

18:00 – 19:00

Geen beperking tot afstand houden

2 (12 tot 18 jaar)

Ma, Wo, Vrij

19:00 – 20:30

1,5 meter afstand van de anderen in de groep

 

We volgen nauw het advies op van het RIVM en mogen daarom de lessen voor de groep vanaf 18 jaar nog niet starten. Na deze week gaan we kijken of er een mogelijkheid is tot het inhalen van de lessen die niet door zijn gegaan voor groep 1 en 2. Dat laten we op tijd aan jullie weten.

 

Daarnaast is het van cruciaal belang dat ouders hun kinderen ENKEL afzetten en ophalen. Blijven wachten en/of kijken is NIET toegestaan.

 

Tot slot adviseren we jullie, de leerlingen en de ouders/verzorgers, om thuis te blijven als een van jullie griepverschijnselen vertoont of zich niet lekker voelt. Neem dit a.u.b. serieus en kom NIET sporten.

 

Wij willen jullie bedanken voor jullie medewerking, steun en begrip in deze roerige tijd. #AlleenSamen kunnen we dit aan. Mochten jullie nog vragen, opmerkingen en/of tips hebben, laat het ons dan weten via info@balansgym.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Balans Gym  

 


BOKSLESSEN BIJ KICKBOKSSCHOOL BALANS GYM

 

Het is vanaf heden ook mogelijk om bokslessen te nemen bij onze gym! De trainingen zullen worden gegeven door Huseyin Yigit. 

 

De lessen worden gegeven op de volgende dagen:

- dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur

- zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur

 

Voor meer informatie, proeflessen of inschrijvingen kunt u een mail sturen naar info@balansgym.nl

THAI BOXING FOR LADIES ONLY vanaf 10-02-2019

 

Dames opgelet! Heb je altijd al willen ervaren hoe het er aan toe gaat tijdens het Ladies Only Thaiboksen? Wil jij weten hoe je je zelf het beste kunt verdedigen? Wil je conditie, kracht en massa bouwen in combinatie met afvallen? Dan is dit je kans! Balans Gym start vanaf 10-02-2019 met haar trainingen voor de dames. Onder begeleiding van een ervaren vrouwelijke trainer ga je een uur lang zorgen voor je body and brains! 

 

Deze groep is speciaal opgericht voor de tienerdames vanaf 15 jaar. Juist in de pubertijd ondergaan meiden een grote verandering met betrekking tot hun hormonen en hun lichaam. Deze verandering zorgen vaak voor onzekerheid, waardoor meiden in hun schulp kruipen. Door het beoefenen van kickboksen wordt het zelfvertrouwen vergroot en worden de meiden weerbaarder. Daarnaast wordt de conditie op peil gehouden en voelen de meiden zich energieker en fitter. 

 

Op zondagen wordt een uitzondering gemaakt en bieden wij de dames de kans om zonder aanwezigheid van de heren te trainen. Het is dan voor de heren niet toegestaan om de gym te betreden.

 

Dus wil je aan de slag gaan of even ontspannen voor fun? Schrijf je dan nu in aan onze balie! Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@balansgym.nl of kom gezellig langs op de gym. 


RUIMTE TE HUUR!

 

Balans Gym wil andere sportliefhebbers de gelegenheid bieden om onze gymzaal te huren voor het uitoefenen van sportactiviteiten. Onze gymzaal is beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag voor een uurtarief van €25,-. De tijden en de sportactiviteit zijn bespreekbaar. 

 

Hebt u interesse in het huren van onze gymzaal? Neem dan contact met ons op via info@balansgym.nl.


Kickboksschool Balans Gym

Wandelboslaan 1

5042 PA Tilburg

Email: info@balansgym.nl