CORONAVIRUS: TIJDELIJKE SLUITING GYM

Wij hebben besloten om onze deuren te sluiten van 14-03-2020 t/m 31-03-2020. Als sportschool voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze leden en nemen hiervoor de nodige maatregelen.

 

Wij hopen op jullie begrip. Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie ons bereiken via info@balansgym.nl.


BOKSLESSEN BIJ KICKBOKSSCHOOL BALANS GYM

 

Het is vanaf heden ook mogelijk om bokslessen te nemen bij onze gym! De trainingen zullen worden gegeven door Huseyin Yigit. 

 

De lessen worden gegeven op de volgende dagen:

- dinsdag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur

- zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur

 

Voor meer informatie, proeflessen of inschrijvingen kunt u een mail sturen naar info@balansgym.nl

THAI BOXING FOR LADIES ONLY vanaf 10-02-2019

 

Dames opgelet! Heb je altijd al willen ervaren hoe het er aan toe gaat tijdens het Ladies Only Thaiboksen? Wil jij weten hoe je je zelf het beste kunt verdedigen? Wil je conditie, kracht en massa bouwen in combinatie met afvallen? Dan is dit je kans! Balans Gym start vanaf 10-02-2019 met haar trainingen voor de dames. Onder begeleiding van een ervaren vrouwelijke trainer ga je een uur lang zorgen voor je body and brains! 

 

Deze groep is speciaal opgericht voor de tienerdames vanaf 15 jaar. Juist in de pubertijd ondergaan meiden een grote verandering met betrekking tot hun hormonen en hun lichaam. Deze verandering zorgen vaak voor onzekerheid, waardoor meiden in hun schulp kruipen. Door het beoefenen van kickboksen wordt het zelfvertrouwen vergroot en worden de meiden weerbaarder. Daarnaast wordt de conditie op peil gehouden en voelen de meiden zich energieker en fitter. 

 

Op zondagen wordt een uitzondering gemaakt en bieden wij de dames de kans om zonder aanwezigheid van de heren te trainen. Het is dan voor de heren niet toegestaan om de gym te betreden.

 

Dus wil je aan de slag gaan of even ontspannen voor fun? Schrijf je dan nu in aan onze balie! Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@balansgym.nl of kom gezellig langs op de gym. 


RUIMTE TE HUUR!

 

Balans Gym wil andere sportliefhebbers de gelegenheid bieden om onze gymzaal te huren voor het uitoefenen van sportactiviteiten. Onze gymzaal is beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag voor een uurtarief van €25,-. De tijden en de sportactiviteit zijn bespreekbaar. 

 

Hebt u interesse in het huren van onze gymzaal? Neem dan contact met ons op via info@balansgym.nl.


Kickboksschool Balans Gym

Wandelboslaan 1

5042 PA Tilburg

Email: info@balansgym.nl